Team

Gekwalificeerde en Ervaren Therapeuten


Team

Het Team in The Cabin

In The Cabin Chiang Mai’s rehabilitatie behandelcentrum hebben we een team samengesteld van Westers opgeleide en gediplomeerde professionele alcohol en drugs counseling specialisten. Ons professionele rehab counseling team heeft een gecombineerde ervaring van vele decennia in het behandelen van drug– en alcoholverslavingen, alsook een groot aantal procesverslavingen.

Het counseling team wordt aangevuld met full-time medisch personeel gespecialiseerd in verslavingszorg; dit team bestaat uit een prominente psychiater, verschillende psychologen en 10 verpleegsters die 24 uur per dag ter plaatse zijn, 7 dagen per week. De ratio van klinisch personeel tot cliënten is 1 op 1 en het hele centrum heeft maar liefst 120 full-time medewerkers. Bij ons, als Azië’s toonaangevend rehabilitatiecentrum, kunt u hetzelfde hoge zorgniveau verwachten dat u elders in de wereld zou krijgen. Maar u kunt tegelijkertijd ook genieten van de befaamde zorg en het medeleven van het Thaise personeel.

Onze Lokale Partners

The Cabin Chiang Mai is gaan samenwerken Nederlandse toonaangevende GGZ specialisten, om een veelomvattende verslavingszorg service aan te bieden, van het eerste contact tot aan de laatste nazorg.
De partners bestaan uit psychiaters en psychologen met een uitstekende staat van dienst in het helpen van cliënten gedurende vele jaren. De focus richt zich op voor-behandelings beoordelingen en de nazorg, alsook het verwerken van verzekeringsclaims en is daardoor een waardevolle schakel in The Cabin’s behandelketen.

Zoek Nu Hulp

Back to Top