Team

Gekwalificeerde en Ervaren Therapeuten


Team

Het Team in The Cabin

In The Cabin Chiang Mai’s rehabilitatie behandelcentrum hebben we een team samengesteld van Westers opgeleide en gediplomeerde professionele alcohol en drugs counseling specialisten. Ons professionele rehab counseling team heeft een gecombineerde ervaring van vele decennia in het behandelen van drug– en alcoholverslavingen, alsook een groot aantal procesverslavingen.

Het counseling team wordt aangevuld met full-time medisch personeel gespecialiseerd in verslavingszorg; dit team bestaat uit een prominente psychiater, verschillende psychologen en 10 verpleegsters die 24 uur per dag ter plaatse zijn, 7 dagen per week. De ratio van klinisch personeel tot cliënten is 1 op 1 en het hele centrum heeft maar liefst 120 full-time medewerkers. Bij ons, als Azië’s toonaangevend rehabilitatiecentrum, kunt u hetzelfde hoge zorgniveau verwachten dat u elders in de wereld zou krijgen. Maar u kunt tegelijkertijd ook genieten van de befaamde zorg en het medeleven van het Thaise personeel.

Onze Lokale Partners

The Cabin Chiang Mai is gaan samenwerken Nederlandse toonaangevende GGZ specialisten, om een veelomvattende verslavingszorg service aan te bieden, van het eerste contact tot aan de laatste nazorg.
De partners bestaan uit psychiaters en psychologen met een uitstekende staat van dienst in het helpen van cliënten gedurende vele jaren. De focus richt zich op voor-behandelings beoordelingen en de nazorg, alsook het verwerken van verzekeringsclaims en is daardoor een waardevolle schakel in The Cabin’s behandelketen.

Zoek Nu Hulp

Tom Huijbers

Tom Huijbers leefde zelf 34 jaar met een actieve verslaving. Een aantal jaren geleden heeft hij zijn ervaringsdeskundigheid middels een gedegen opleiding in het buitenland geprofessionaliseerd. Ook heeft Tom Huijbers het afgelopen jaar veel met jeugd met verslaving en gedrag problematiek gewerkt. Huijbers zet zijn kennis en expertise in als freelance behandelaar binnen gerenommeerde verslavingsklinieken en als zelfstandig behandelaar in zijn eigen praktijk. “De verslaafde heeft hulp nodig om van zijn verslaving af te komen, want zonder behandeling wordt een verslaving altijd erger en nooit beter”, aldus Huijbers. “Mijn doel is altijd de cliënt een stuk zingeving te laten ervaren waardoor het mogelijk wordt van de actieve verslaving bevrijd te worden en terug te koersen naar een zinvol bestaan”. Waar het mogelijk is wordt de familie ook in het proces betrokken, verslaving is een familieziekte die alle betrokkenen van de verslaafde aantast.

 

Terug naar boven

Tom Huijbers

Dr. Suttipan Takkapaijit – Klinisch Psychiater en Medisch Detox Specialist

Dr. Suttipan Takkapaijit is een door de Raad gelicenseerde en gecertificeerde psychiater en Thailand’s leidinggevende expert op het gebied van verslaving. Dr. Takkapaijit’s indrukwekkende carrière van 20 jaar behelst het runnen van een privé detox kliniek, full-time psychiater in dienst van het Chiang Mai Ram Ziekenhuis en het bekleden van leidinggevende posities binnen de Medische Faculteit van de Chiang Mai University.

Dr. Suttipan studeerde psychiatrie in het Maudsley Hospital Institute of Health in Londen. Hij is lid van het Royal College of Psychiatrists of Thailand, de Psychiatric Association of Thailand, en de Medical Association of Thailand.

Terug naar boven

Dr. Suttipan Takkapaijit

Klinisch Psychiater en Medisch Detox Specialist

Back to Top