Home

The Cabin Nederland Biedt

Discrete, Toegankelijke en Effectieve

Verslavingszorg

Wereldklasse residentiële ontwenningskliniek voor
Nederlanders in Thailand

Heb jij al meerdere keren geprobeerd om nuchter te worden, maar lukt het niet?
Denk je dat het je goed zou doen om even weg te gaan en een hoger niveau van verzorging te zoeken om je leven een andere wending te geven? Zo ja, dan is intramule revalidatie misschien voor jou de juiste keuze.

Intramurale revalidatie vindt plaats bij een residentiële faciliteit, meestal voor een minimum van 28 dagen. Het wordt gezien als de gouden standaard op het gebied van verslavingszorg. Intramurale rehabilitatie biedt intensieve programma’s in een omgeving die erop ingesteld is om de ideale setting te bieden voor herstel.

Huijbers & Horsman wordt samen met de The Cabin Chiang Mai naar top-kwaliteit, een compleet verslavingszorg diensten aan Nederlandse klanten die intramurale behandeling. Ons professionele begeleidingsteam heeft vele tientallen jaren gecombineerde ervaring, dus er zal op een vakkundige manier voor jou worden gezorgd gedurende de behandeling.

Zoek Nu Hulp Download Brochure Bekijk Onze Video

In the Press

Press-1_01Press-1_02

Waarom je laten behandelen in Thailand?

Geweldige reputatie en geavanceerde behandelopties

De Cabin Chiang Mai is de toonaangevende intramurale afkickkliniek van Azië. Hier wordt verslavingszorg voor middelen (alcohol en drugs) van wereldklasse aangeboden, gelijkwaardig aan of beter dan de privé-afkickklinieken in het Westen. Bij ons ben je in goede handen.

Behandeling is kosteneffectief en handig voor Nederlandse cliënten

De behandelopties van The Cabin zijn gelijk aan de oplossingen uit het westen, maar kosten slechts een fractie van de prijs. Vele Nederlanders komen in aanmerkingen voor een vergoeding voor de verslavingszorg bij ons via hun verzekering. Daarbij, naar Thailand reizen is eenvoudig en goedkoop: een last-minute, enkelvoudige reis vanuit Amsterdam kost maar ongeveer 290 euro.

Prachtige locatie, uit de buurt van jouw triggers

Onze intramurale afkickkliniek is gelegen in een privé-bergachtige locatie, net buiten de mooie stad Chiang Mai in het noorden van Thailand. De rustige, serene locatie, ver uit de buurt van de triggers en stressoren die jouw nuchterheid in de weg staan is een van de vele redenen waarom de programma’s van The Cabin zo effectief zijn. Je zult bij elke stap worden ondersteund door onze gemeenschap.

Ons proces: hoe de behandeling eruitziet voor Nederlandse patiënten

Denk jij dat een intramurale behandeling bij The Cabin voor jou geschikt is, maar ben je bang dat het gecompliceerd en moeilijk is? Je laten behandelen in het buitenland kan op het eerste gezicht intimiderend en stressvol lijken, maar je kunt er gerust op zijn dat we er allen ons best voor doen om ervoor te zorgen dat het toelastingsproces zo efficiënt en pijnloos als mogelijk verloopt voor jou. We hebben voldoende ervaring met Nederlandse cliënten, en wij hebben Nederlands-sprekend personeel, wat betekent dat alle aspecten van jouw behandeling – vanaf de eerste beoordeling tot nazorg – naadloos zullen worden behandeld.
Hieronder staat een snel overzicht van onze toelatingsprocedure. Voor een uitgebreider overzicht, neem dan een kijkje op onze toelatingsprocespagina.

Het begint allemaal met een telefoontje of e-mail

Aanvankelijk zul je contact met ons opnemen via telefoon of e-mail of spreken met een van onze begeleiders over ons behandelprogramma en hoe deze jou kan helpen. Je kunt om een Nederlands-sprekende begeleider vragen als je dat liever hebt. Tijdens dit gesprek zul je details te horen krijgen over onze behandelprogramma’s en alle informatie die van toepassing kan zijn. Dit eenvoudige telefoontje zal fungeren als handige gids voor hoe nu verder.

De volgende stap: jouw officiële beoordeling

Om het beste persoonlijke behandelplan op te stellen voor jou en om er zeker van te zijn dat ons programma past bij jouw behoeften, zullen wij een aanvankelijke beoordeling uitvoeren in het Nederlands of in het Engels (afhankelijk van jouw voorkeuren). Als alternatief kun je jouw eigen huisarts raadplegen of een andere zorgverlener. Wij zullen je in deze fase ook helpen met jouw reisplannen.

Behandeling bij The Cabin Chiang Mai

Als je eenmaal gearriveerd bent bij The Cabin voor jouw primaire behandeling, zal er een routine van één-op-één- en groepsbegeleiding, mindfulness-meditatie, fysieke lichaamsbeweging en excursies met jouw mede-cliënten worden opgesteld. Alle behandelingen worden uitgevoerd in het Engels, maar The Cabin heeft ondersteunend personeel waar je mee kunt spreken in het Nederlands.

Nazorg terug in Nederland

Wanneer jouw primaire behandeling voltooid is, zullen wij jou voorzien van een ontslagsamenvatting en nazorgaanbevelingen voor wanneer je weer terug thuis bent. Effectieve nazorg is een cruciaal onderdeel van jouw herstel en wij (of jouw huisarts) zullen een kritieke rol spelen hierbij. Wij bieden ook nazorg in de vorm van online video’s als vervanging voor of bovenop jouw nazorgprogramma.

Aanbod

Diensten

Wij bieden een volledig aanbod van detox- en behandelopties voor alle behoeften.

Meer

Opname

Toelatingen

Leer meer over in aanmerking komen voor een vergoede behandeling in Thailand.

Meer

Ons-Team

Team

Ontmoet onze in het Westen opgeleide en erkende artsen en klinisch personeel.

Meer

Accommodatie-Faciliteiten

Accomodatie en faciliteiten

Neem een kijkje naar ons luxe in Lanna-stijl tropisch resort in een prachtige, bergachtige locatie net buiten Chiang Mai.

Meer

Onze Locaties

The Cabin Chiang Mai contact gegevens

The Cabin Chiang Mai
9 Khua Mung, Saraphi District,
Chiang Mai, Thailand 50140

 

Telefoon:
 Lokaal +66 20 385 469
 Int +66 20 385 469

Zoek Nu Hulp

Verenigingen


AHPRA

APCB

EMDR-HK

PACFA
Back to Top