Onze intramurale centra

Wereldklasse Klinische Behandelingen

The Cabin Nederland is onderdeel van The Cabin Addictions Service Group, een wereldleider op het gebied van verslavingszorg met een verzameling van zowel klinische en poliklinische behandelingsfaciliteiten. Als jij op zoek bent naar verslavingszorg, is het belangrijk om het verschil te begrijpen tussen klinische en poliklinische afkickcentra; dit dient te worden besproken met een verslavingsexpert.

Hieronder vind je een korte omschrijving van beide soorten van behandeling, evenals informatie over de beste klinische afkickfaciliteiten van de regio, The Cabin Chiang Mai en The Cabin Edge.

The Cabin Chiang Mai

The Cabin Edge

Poliklinish vs. klinish – wat is voor mij geschikt?

Verslavingszorg gebeurt ofwel in een kliniek of een polikliniek.

Een kliniek, ook bekend als residentiële afkickkliniek, vereist dat de cliënt meedoet met een live-in-programma, normaal gesproken minimaal 28 dagen lang.

Een polikliniek zoals The Cabin Nederland staat cliënten echter toe om meetings en therapiesessies bij te wonen op een dagelijkse of wekelijkse basis, waarbij je ondersteund wordt terwijl deze nog thuis woont en doorgaat met het dagelijks leven. Poliklinische programma’s, ook wel bekend als ‘dagklinieken’, zijn gericht op cliënten die als ‘hoogfunctionerend’ worden beschouwd en geen geconcentreerde medische supervisie nodig hebben. Deze klinieken staan cliënten toe om veel van de psychologische therapie te ontvangen die wordt geboden in residentiële afkickklinieken terwijl nog steeds aan werk- en familieverantwoordelijkheden wordt voldaan.

Elke persoon die lijdt aan een verslaving bevindt zich in een unieke situatie, wat de reden is waarom het zo belangrijk is om te worden beoordeeld door een gecertificeerd middelenmisbruikhulpverlener voordat je een keuze maakt tussen een klinische of poliklinische behandeling. The Cabin Nederland kan een volledige beoordeling bieden en zal de stijl van de behandeling aanbevelen die het beste past bij jouw behoeften. Degenen die medisch toezicht vereisen zullen waarschijnlijk worden geadviseerd om te kiezen voor een klinische behandeling (in ieder geval aanvankelijk), terwijl anderen misschien meer geschikt zijn voor een poliklinische behandeling.

In sommige gevallen zullen onze cliënten profiteren van een behandeling bij zowel onze klinische als poliklinische faciliteiten. In deze situaties zullen cliënten eerst een van onze poliklinische faciliteiten bezoeken, The Cabin Chiang Mai of The Cabin Edge, voor het voortzetten van de verminderde behandeling bij een polikliniek.

Vraag Nu Hulp

The Cabin Chiang Mai en The Cabin Edge
De meest toonaangevende afkickklinieken van Azië

thecabincm-modified

The Cabin Edge

Noord-Thailand is de thuisbasis van onze beide klinische behandelcentra: The Cabin Chiang Mai and The Cabin Edge. Gelegen in de bergachtige omgeving in de noordelijke provincie van Chiang Mai, bieden de klinieken van The Cabin moderne en innovatieve behandeling voor alcohol-, drugs- en procesverslavingen.

The Cabin Chiang Mai is onze algemene behandelkliniek, terwijl The Cabin Edge ons gespecialiseerde centrum is voor jonge mannen met verslavings- en gedragszorgen. Beide locaties bestaan uit een resort-achtige instelling, met warm weer, een tropische omgeving en wereldklasse voorzieningen – de perfecte plek om je te richten op afkicken en herstel.

The Cabin Chiang Mai – Asia’s Leading Inpatient Treatment Centre
the-cabin-edge

Ons programma is uniek, waarbij de meest effectieve genezingsaspecten van het Oosten naar het Westen worden gebracht. Wij combineren op bewijs gebaseerde methoden die worden ingezet door in het Westen getrainde psychologen en therapeuten, en de genezingspraktijken uit het Oosten zoals yoga, mindfullness, meditatie en andere fysieke en spirituele behandelingen. Ons succesvolle, integratieve programma heeft erkenning van professionals en instellingen over de hele wereld vergaard als een van de wereldwijd belangrijkste afkickklinieken. Vergelijkbaar met of beter dan enkele van de meest prestigieuze afkickklinieken in het Westen, bieden wij wereldklasse behandelingen tegen slechts een fractie van de kosten.

Back to Top