Verslavingszorg in Thailand – The Cabin Chiang Mai, Azië’s beste en meest gerespecteerde Drugs en Alcohol Verslavingszorg Centrum gaat samenwerken met Nederland’s specialist in geestelijke gezondheidszorg

The Cabin Chiang Mai is Azië’s toonaangevende intramurale afkickkliniek, welke verslavingszorg van wereldklasse biedt voor drugs- en gedragsverslaving, op hetzelfde niveau als, of zelfs beter dan, de beste privé afkickklinieken in het Westen. In eigendom en beheer van het globale mentale welzijnsbedrijf The Cabin Addiction Services Group, is The Cabin Chiang Mai een intramurale afkickkliniek,  gelegen op een privé-locatie aan de rivier net buiten het centrum van de mooie stad Chiang Mai in Noord Thailand, ver verwijderd van de triggers van uw verslaving.

Zoek Nu Hulp Download de Brochure Bekijk Onze Video

The Cabin Chiang Mai werkt samen met één van Nederland’s specialisten, de geestelijke-gezondheidszorgverlener, Kühler & Trooster International Mental Health, om cliënten een uitgebreid verslavingszorg programma te bieden. Dit houdt in: een professionele, lokale evaluatie en primaire verslavingszorg van topklasse in Thailand, weg van de triggers, voortdurende nazorg en steun na thuiskomst. Dit unieke behandel programma wordt nog verder verbeterd door de gecombineerde expertise van beide zorgverleners op het gebied van familiesteun en programma’s voor de behandeling van simultaan-voorkomende aandoeningen zoals angst en depressie en een trauma/PTSD programma, welke nauw verbonden zijn met verslaving.

De samenwerking tussen deze twee toonaangevende behandelaars betekent tevens dat het proces van toelating, evaluatie, het delen van patiëntenrapporten, reisarrangementen, betalingsprocessen en verzekeringclaims allemaal snel worden afgehandeld.

Nederlanders die in aanmerking komen voor
behandeling in het buitenland

Een aantal aanvullende verzekeringen van Nederlandse zorgverzekeraars, bieden een volledig of gedeeltelijke vergoeding voor een behandeling van verslaving in een buitenlandse kliniek. Het gaat hier dan om de gevallen waarin men gediagnosticeerd is met een verslaving. The Cabin heeft een lange en succesvolle geschiedenis in het aanvragen en afhandelen van verzekerings kwesties. Vandaag de dag is het proces zelfs nog eenvoudiger aangezien de diagnose, de verwijzing en de aanvraag allemaal in Nederland gedaan worden.

Een toekomstige cliënt hoeft alleen maar ons rechstreekse, Nederlandse nummer te bellen om een afspraak te maken met onze partner psycholoog of psychiater, bij een van onze kantoren in Amsterdam, Den Haag of Amstelveen.  Na goedkeuring voor behandeling wordt er een informatiepakket verzonden met de contactgegevens van de personen die u zullen begeleiden bij de voorbereiding. Eenmaal aangekomen op het vliegveld in Chiang Mai, wordt de cliënt opgehaald door ons personeel. De gehele behandeling zal in het Engels plaatsvinden, maar er is Nederlands sprekend personeel aanwezig.

Bezoek de pagina Opname voor meer informatie

Aanbod

Wij bieden een complete reeks detox- en verslavingsbehandelingen voor alle behoeften.

Meer

Opname

Lees hier of u in aanmerking komt voor een door de zorgverzekeraar betaalde behandeling.

Meer

Ons Team

Ontmoet onze Westers opgeleide en geaccrediteerde artsen en klinisch personeel.

Meer

Accommodatie & Faciliteiten

Welkom in ons luxueuze, in Lanna-stijl opgetrokken accommodatie, gelegen aan de Ping rivier.

Meer

Onze Locaties

The Cabin Chiang Mai contact gegevens

The Cabin Chiang Mai
120/1 Moo 6 T. San Pee Seua,
A. Muang Chiang Mai,
Chiang Mai 50300
Thailand

 

Telefoon:
 Lokaal 020-2410306
 Int +31 202 410 306

Zoek Nu Hulp

Onze Locale Partner

52199_K¸hler en Trooster

DEN HAAG

Nassaulaan 5
2514 JS, Den Haag

AMSTERDAM

Tesselschadestraat 4
1054 ET, Amsterdam

AMSTELVEEN

Dorpstraat 36
1182 JE, Amstelveen

Verzekeringen

FBTO Verzekeringen
Menzis - Verzekeringen
OHRA - Verzerkeringen
Univé - Verzekeringen
VGZ - Verzerkeringen
Zilveren Kruis Verzekeringen
Back to Top